dimecres, 19 de desembre del 2012

NADAL ALS SOLETS

Aquestes dues setmanes, als "Solets" hem estat treballant el Nadal!!
Vam decorar l'aula amb l'arbre de Nadal, morals dels tres reis, vam pintar un arbre on vam posar-hi el calendari d'advent que les capses eren capses de formatgets folrades amb papers de seda, també hem fet el racó de Nadal on hi trobem diferents materials del nadal...

Ens va arribar el tió i cada dia li hem anat donant de menjar! Està molt content, segur que ens cagarà moltes coses!

També hem anat fent feinetes.. Hem fet la felicitació de nadal, que és un ninot de neu fet amb cotó i trossets de roba i al darrera hi ha el poema de nadal!
Hem fet un fanalet! Hem agafat una cartolina que hem decorat amb ceres, retoladors, gomets i papers de seda!
Hem fet una bossa per endur-nos els treballs que hem anat fent durant el curs; una bossa de cartró que hem pintat de color negre i un cop assecada la pintura hem decorat amb ceres blanques i purpurina!

I l'últim que hem fet és la carta als reis! Anàvem mirant revistes de joguines i quan ens n'agradava una, la retallàvem i l'enganxàvem a la carta! Ho hem fet perquè demà a la tarda ens ve a visitar el patge real!!! I li hem de donar totes les cartes!

Per despedir-nos del nadal, l'últim dia, al matí farem cagar el tió perquè ja comença a estar una mica gras, i després a la tarda farem una cantada amb tots els pares i per finalitzar bé el dia farem xocolatada!!!!


MOLT BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!